CityMarketingWoerden mg 8422 lr
Woerden bruist
Er is altijd
wat te beleven
Centraal
vlakbij Utrecht

BIJ MINK

De ideale ligging

Citymarketingwoerden mg 7666 lr
DJI 0192 lr

De oude Romeinen wisten het al: Woerden ligt ideaal. Zij bouwden er 2.000 jaar geleden Castellum Laurium, een vesting waarvan de restanten nog steeds zijn te zien op een onwaarschijnlijke plek: een openbare parkeergarage in het centrum. Rond de tijd van Bonifatius kreeg het zijn oorspronkelijke naam. 

Ook in onze tijd is de ligging van Woerden uniek en aantrekkelijk: aan de rand van het groen in het Groene Hart en toch in het centrum van de Randstad. Bewoners van Bij Mink profiteren daar volop van. Je bent vanuit je appartement zó in de grote stad, om te werken, om cultuur op te snuiven of gewoon om een dagje te shoppen of te stappen.

De ligging van het appartementengebouw is ideaal. Het NS-station ligt op 5 minuten lopen. Van hieruit brengt de trein je comfortabel en ontspannen rechtstreeks naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Den Haag of Den Bosch. Zonder overstappen!

Voor wie liever de auto pakt: vanuit de parkeergarage rijd je zo via de snelweg A12 naar de A2 en naar andere steden van de Randstad. Wil je duurzaam reizen, dan stap je op de fiets. Vanuit de stalling in het gebouw kom je meteen op de fietssnelweg die straks tot in hartje Utrecht doorloopt. 

Beleven

Straattheater Petrustoren lr
De dynamiek in het centrum van Woerden is geweldig. Van de  unieke boetiekjes tot bekende winkelketens, van een terrasje pakken tot een leuk evenement... Er is altijd iets te doen.
Woerden9005
Kom in beweging in Woerden: er zijn fiets- en wandelroutes in alle windrichtingen, zwembaden, tennisbanen, sportvelden en een fitnesscentrum.
20220708 TheArrows 90sOnTheBeach 0129 lr
Woerdenaren gaan uit hun dak tijdens de vele terugkerende festivals, van de traditionele Koeiemart tot het Summerlake Outdoor Festival.
CityMarketingWoerden mg 8422 lr
Het centrum van Woerden en het Defensie-eiland zijn hippe uitgaansgebieden met leuke kroegjes en eettentjes.
Actueel

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws BIJ MINK